Oldal kiválasztása

Szia! Dóri vagyok,

personal branding, rendezvény és utazó fotós

A fotózás számomra egy olyan alkotói folyamat, amely egyszerre képes inspirálni és flow élményben tartani, mivel a szenvedélyemnek élhetek. Számomra az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy folyamatosan fejlődjek és inspirálhassak másokat a munkámmal.

Nemzetközi tapasztalattal is rendelkezem, számos hazai freelancer és vállalkozóknak szervezett rendezvény fotózása mellett. Voltam már Spanyolországban egy digitális nomádoknak szervezett fesztiválon, majd átszeltem az Atlanti-óceánt egyenesen Brazíliáig, egy óceánjáró hajóra tervezett konferencia, a Nomad Cruise fotósaként.

Megrendelőim között nem csak rendezvényszervezők, hanem olyan vállalkozók is vannak, akik szeretnék szolgáltatásukat bemutatni, olyan fotóriport – portré sorozattal prezentálni, ami egy történetet ragad meg, igényes, letisztult és hiteles módon szemlélteti mindazt, amivel ők foglalkoznak.

Missziómnak tekintem azon pozitív pillanatok lencsevégre kapását, amikor csillognak a szemek és valami varázslatos dolog születik. Hiszem, hogy minden kép mögött egy történet áll és a jó fotó titka ennek a történetnek a természetes elmesélése. A fényképezés számomra egy olyan küldetés, ami segít visszaadni annak a pillanatnak a varázsát, ami jelen volt.

Örülök, hogy a szenvedélyem és hobbim egyben a munkám is, ezáltal remélem, hogy olyan pozitív, igényes és inspiráló vizuális megjelenést tudok kiadni a kezeim közül, amely elégedett és boldog ügyfeleket eredményez.

Referenciák

NEMZETKÖZI PROJEKTEK
• 
Nomad Cruise
• Nomad Base
• Freedom X Fesztivál
• Samsara Herbs

 

HAZAI PROJEKTEK
• 
Freelancerblog  Freelancer Fesztivál
• Imagine Budapest
• Womenspiration
• IT Fesztivál 2021
  Yves Rocher
• SimpliCity Fesztivál
• Startup Safari Budapest

 

Visszajelzések

“Dóri a Womenspiration reggelik egyik szezonjának fotósa volt és nagyszerű élmény volt vele dolgozni. Dóri az a fajta fotós, aki szinte észrevétlenül képes jelen lenni a térben még a legnagyobb zsizsgésben is, hogy megörökítse a legszebb pillanatokat. A képeivel valóban képes visszaadni a rendezvények hangulatát és biztos lehetsz benne, hogy a tőle kapott album fotóit nézegetve újraéled a legszebb momentumokat. Mindemellett pedig végtelenül kedves, közvetlen és mindig hatalmas mosoly ül az arcán 😊
Jó szívvel ajánlom!

Barta Nikolett

Kutatásmódszertan fejlesztő, az Edisonplatform operatív vezetője & a Womanspiration társalapítója

Dori is a very professional photographer who did a fantastic job capturing our global festival with over 500 participants. She is highly motivated, has a great skill to capture the moment and exceeded all our expectations. I am very satisfied with the results and happy to recommend her for everyone who wants to showcase a magical atmosphere of their event.

Kun Estela

Head of Freedom X Festival, Freedom Experience

Dórival a SimpliCity Fesztivál és a *Nőidő elvonulás * 2019 programok során is együtt dolgoztam. Csodálatosan örökíti meg az eseményeket, az emberi vonásokat. Képei pontosan úgy adják vissza a hangulatot, ahogyan azt a résztvevők és szervezők megélték. Tökéletesen elégedettek voltunk a képeivel és bármikor esemény fotósra van szükségem, ő az első, akit megkeresek. Szívből ajánlom mindenkinek!”

Kocsis Dóra

A Talpalatnyi történetek blog egyik szerzője és a SimpliCity Fesztivál megálmodója

Dóra is a humble journalist style photographer. I saw her work on the 13 days Nomad Cruise, and a couple of freelancer events, she was staying almost invisible while capturing photos filled with life and joy. Her pictures truly show the atmosphere of the given event. You could tell she loves event photography, and really great at capturing real emotions.

Tóth Máté

Participant of Nomad Cruise 9

Location

Worldwide / Budapest, Hungary, Europe

Email

hello@doraarvai.com