Szia! Dóri vagyok,

personal branding, rendezvény és utazó fotós

A fotózás számomra egy olyan alkotói folyamat, amely egyszerre inspirál és flow élményben tart, mivel közben a szenvedélyemnek élhetek. Számomra az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy folyamatosan fejlődjek és inspirálhassak másokat a munkámmal.

Pályafutásom vállalkozói rendezvények fotózásával kezdtem, a hazai események mellett, számos külföldi eseményt is dokumentáltam, így nemzetközi tapasztalatot is gyűjtöttem. Voltam már Spanyolországban egy digitális nomádoknak szervezett fesztiválon, majd átszeltem az Atlanti-óceánt egyenesen Brazíliáig, egy óceánjáró hajóra tervezett konferencia, a Nomad Cruise fotósaként. A rendezvényeken olyan feltörekvő és elhivatott vállalkozó hölgyeket ismertem meg, akik szerettek volna az online kommunikációjukhoz illeszkedő képeket a szolgáltatásukról, így kezdődött a brand fotózás kiépítése.

Célom, hogy segítsem a vállalkozásuk iránt elkötelezett és lelkesen építkező nők munkásságát a fényképeimmel.

Megrendelőim között nem csak rendezvényszervezők, hanem olyan vállalkozók is vannak, akik szeretnék szolgáltatásukat bemutatni, olyan fotóriport – portré sorozattal prezentálni, ami egy történetet ragad meg, igényes, letisztult és hiteles módon szemlélteti mindazt, amivel ők foglalkoznak.

Missziómnak tekintem azon pozitív pillanatok lencsevégre kapását, amikor csillognak a szemek és valami varázslatos dolog születik. Hiszem, hogy minden kép mögött egy történet áll és a jó fotó titka ennek a történetnek a természetes elmesélése. A fényképezés számomra egy olyan küldetés, ami segít visszaadni annak a pillanatnak a varázsát, ami jelen volt.

Referenciák

NEMZETKÖZI PROJEKTEK
• 
Nomad Cruise
• Nomad Base
• Freedom X Fesztivál
• Samsara Herbs

 

HAZAI PROJEKTEK
• 
Freelancerblog  Freelancer Fesztivál
• Imagine Budapest
• Womenspiration
• IT Fesztivál 2021
  Yves Rocher
• SimpliCity Fesztivál
• Startup Safari Budapest
Upscale

 

Visszajelzések

Fantasztikus hangulatban telt a fotózás. Minden pillanata a felszabadultság és az örömteli létezés jegyében jelenítődött meg. Ezt a teret együtt alkottuk meg, egy csodálatos közös alkotói tér keletkezett. Az egymásra hangolódás azt hiszem azonnal megtörtént. Otthon voltam ezen a fotózáson, otthon a térben, az érzéseimben, a szívemben. A természetes közegemben, és ott voltál te is ebben a térben, emelve és hozzáadva azt a profizmust, látásmódot, személyiséget, amivel rendelkezel. Valahogy zsigerből tudtad, hogy mit szeretnék! Ezek a képek valami csodálatosak lettek! Köszönöm az egész közös munka során tanúsított profizmusodat, ahogy láttál engem, ahogy látod az embereket a világot a teret. Köszönöm, hogy ez több volt mint egy fotózás és a személyedben egy csodálatos értékrenddel rendelkező embert ismerhettem meg.

Kovács Mónika

Energetikai kezelés, masszázs

Dori is a very professional photographer who did a fantastic job capturing our global festival with over 500 participants. She is highly motivated, has a great skill to capture the moment and exceeded all our expectations. I am very satisfied with the results and happy to recommend her for everyone who wants to showcase a magical atmosphere of their event.

Kun Estela

Head of Freedom X Festival, Freedom Experience

Dórival a SimpliCity Fesztivál és a *Nőidő elvonulás * 2019 programok során is együtt dolgoztam. Csodálatosan örökíti meg az eseményeket, az emberi vonásokat. Képei pontosan úgy adják vissza a hangulatot, ahogyan azt a résztvevők és szervezők megélték. Tökéletesen elégedettek voltunk a képeivel és bármikor esemény fotósra van szükségem, ő az első, akit megkeresek. Szívből ajánlom mindenkinek!”

Kocsis Dóra

A Talpalatnyi történetek blog egyik szerzője és a SimpliCity Fesztivál megálmodója

“Dóri a Womenspiration reggelik egyik szezonjának fotósa volt és nagyszerű élmény volt vele dolgozni. Dóri az a fajta fotós, aki szinte észrevétlenül képes jelen lenni a térben még a legnagyobb zsizsgésben is, hogy megörökítse a legszebb pillanatokat. A képeivel valóban képes visszaadni a rendezvények hangulatát és biztos lehetsz benne, hogy a tőle kapott album fotóit nézegetve újraéled a legszebb momentumokat. Mindemellett pedig végtelenül kedves, közvetlen és mindig hatalmas mosoly ül az arcán ?
Jó szívvel ajánlom!

Barta Nikolett

Kutatásmódszertan fejlesztő, az Edisonplatform operatív vezetője & a Womanspiration társalapítója

Location

Worldwide / Budapest, Hungary, Europe

Email

hello@doraarvai.com