Céges brand fotózás

Mindegy, hogy egy személy vagy egy csapat áll a vállalkozás mögött, mindenkinek van egy missziója és egy olyan története, amit szeretne eljuttatni másokhoz. A Céges Brand fotózás ebben nyújt segítséget, fotókkal segít elmesélni, amit szeretnénk.

“Stories behind the business”.

A fotózásnak a célja, hogy a lehető legtisztább és legközvetlenebb módon tudjuk megmutatni azt, amivel a csapatoddal együtt munkálkodtok. Vezethettek coach vállalkozást, marketing ügynökséget, jóga stúdiót, pékséget vagy kávézót.. a lényeg, hogy sikeresen tudjatok kommunikálni arról, amivel foglalkoztok.

A sikeres kommunikációnak pedig elengedhetetlen kellékei a jó fényképek, amelyek segítenek bemutatni a céget. Akár egy kampány időszakra készültök, vagy csak frissítenétek az online megjelenést, a fényképek hatékonyan segítenek ebben.

Fotóim abban segítenek, hogy felépíthesd a sikeres céges brand-ed a csapatoddal, egy megnyerő vizuális galériával, ami segít közvetíteni az üzenetet másoknak, arról, hogy mi a történet és kik vagytok Ti.

 

Hogy néz ki a céges brand fotózás?

Mivel mindannyian mások vagyunk, így minden fotózás teljes mértékben személyre szabott, pont úgy illeszkedik a csapatodhoz és a szolgáltatásotokhoz, ahogyan azt Ti szeretnétek.

Mindezt figyelembe véve a céges fotózásnál nincsenek különböző csomagajánlataim, egyedi árat adok a csapatotokra szabva, közös egyeztetés után kitaláljuk, hogy mi az, ami leginkább megfelelő számotokra.

Az e-mailben való kommunikáció mellett megejtünk egy videó konzultációt, amikor megbeszéljük, hogy mi is az elképzelésetek, hogyan tudnék segíteni nektek.

Utána kidolgozzuk a koncepciót, egyeztetjük a részleteket és ha minden kész, megejtjük a fotózást. Nem kell izgulni, ugyanis alaposan szemügyre vesszük, hogy milyen képekre lesz szükségetek, mivel lehet eredményes az online megjelenés és hogyan készüljetek fel a fotózásra. A hangulat mindig vidám, mivel egy csapat vagytok, nagyon jól tudjátok, hogy mivel csalhattok mosolyt a másik ember arcára, így a közös munka sokkal hatékonyabb és felszabadultabbá válik. Természetesen instruállak benneteket, de a csapatszellem mindig sokat lendít a folyamaton.

 

A megfelelő helyszín kiválasztása

A fotózás összeállításánál igyekeztem figyelni arra, hogy könnyedén megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbb opciót a helyszínek tekintetében.

Van lehetőség SZABADTÉRI / SAJÁT HELYSZÍNEN történő fotózásra, ami azt jelenti, hogy akár kint a szabadban, valahol a városban vagy a saját irodátokban, esetleg egy általatok kedvelt kávézóban, coworking helyszínen is megejthetjük a fotózást. Ez egy közvetlenebb, személyesebb lehetőség, amikor már a megszokott / kedvelt környezetben, vagy egy olyan helyszínen fotózlak benneteket, ami kényelmes és a munkavégzésetekhez leginkább illik.

A másik lehetőség a STÚDIÓBAN történő fotózás. Ezt akkor ajánlom ha egy berendezett enteriőr teremben képzelitek el a fotósorozatot. Fontos, hogy itt nem üres hátteres, több lámpával bevilágított headshot fotókra kell gondolni, hanem egy előre megtervezett környezetre, amiben elhelyezkedve és ahhoz igazodva készítjük a fotókat.

 

Ha felkeltette az érdeklődésed a céges brand fotózás és részt vennél benne a csapatoddal,
írj nekem üzenetet és elküldök minden információt!

Remélem hamarosan találkozunk és nektek is tudok segíteni a vizuális megjelenésben, egy sikeres és egységes online kommunikációban a fotók segítségével! Bármilyen kérdés, érdeklődés esetén írj nekem bátran. 🙂

 

Ajánlat kérés

Ha felkeltette érdeklődésed a Céges Branding fotózás és Te is bemutatnád a vállalkozásod, a csapatod munkásságát minőségi képekkel, írj üzenetet és beszéljük meg a részleteket, hogyan tudok segíteni nektek.