Personal Branding fotózás

Ha egy mondatban kéne megfogalmaznom, hogy mit is jelent a personal branding fotózás, akkor ez lenne az:

“Stories behind the business”

Képek, amelyek bemutatják a vállalkozásod, a missziód, azt az álmod, amin minden nap lelkesen dolgozol. Ennek a fotózásnak a célja, hogy a lehető legtisztább és legközvetlenebb módon tudjuk megmutatni azt, amivel foglalkozol. Lehetsz coach, személyi edző, yoga oktató, festő, író, cukrász, pék, cégvezető, bárki.. a lényeg az, hogy sikeresen tudj kommunikálni arról, amit csinálsz. A sikeres kommunikációnak pedig elengedhetetlen kellékei a jó fényképek, amelyek segítenek bemutatni a vállalkozásod és segítenek az ideális ügyfeleidnek, hogy megismerjék és megkedveljék a márkádat.

Fotóim abban segítenek, hogy felépíthesd a sikeres personal brand-ed egy megnyerő vizuális galériával, ami segít közvetíteni az üzeneted másoknak, arról, hogy mi a történeted és ki vagy Te.

 

Hogy néz ki a branding fotózás?

Mivel mindannyian mások vagyunk, így minden fotózás teljes mértékben személyre szabott, pont úgy illeszkedik hozzád és a szolgáltatásodhoz, ahogyan azt Te megálmodtad.

Mindezt figyelembe véve létrehoztam 3 különböző csomagot, amiből kiválaszthatod azt, amelyik leginkább megfelelő számodra.

Mindegyik lehetőség tartalmaz egy kezdeti ismerkedést, videó konzultációt, amikor megbeszéljük, hogy mi is az elképzelésed, hogyan tudnék segíteni neked.

Utána készítek egy mood board-ot, majd egyeztetjük a részleteket és ha minden kész, megejtjük a fotózást. Nem kell izgulnod, ugyanis alaposan szemügyre vesszük, hogy milyen képekre lesz szükséged, mivel lehet eredményes az online megjelenésed és hogyan is készülj fel a fotózásra.

 

A megfelelő helyszín kiválasztása

A fotós csomagok összeállításánál igyekeztem figyelni arra, hogy könnyedén megtaláld a számodra legmegfelelőbb opciót a helyszínek tekintetében.

Van lehetőség SZABADTÉRI / SAJÁT HELYSZÍNEN történő fotózásra, ami azt jelenti, hogy akár kint a szabadban, egy parkban, a városban vagy a saját otthonodban, irodádban vagy egy általad kedvelt kávézóban, coworking helyszínen is megejthetjük a fotózást. Ez egy közvetlenebb, személyesebb lehetőség, amikor már a megszokott környezetedben, vagy egy olyan helyszínen fotózlak, ami számodra kényelmes és a munkavégzésedhez leginkább illik.

A másik lehetőség a STÚDIÓBAN történő fotózás. Ezt akkor ajánlom ha egy berendezett enteriőr teremben képzeled el a fotósorozatod. Fontos, hogy itt nem üres hátteres, több lámpával bevilágított erőltetett fotókra kell gondolni, hanem egy előre megtervezett, kényelmes környezetre.

Természetesen van lehetőség mindkét opcióra is, ezt egyénileg egyeztetjük, hogy mi az ami fontos a márka kommunikációdhoz.

 

Portfólió megtekintése

Az alábbi linken betekintést nyerhetsz pár előző personal brand fotózásomba. Nézelődj bátran.:)

 

Ha felkeltette az érdeklődésed a personal branding fotózás és kíváncsi vagy a különböző lehetőségekre, írj nekem üzenetet és elküldök minden információt!

Remélem hamarosan találkozunk és neked is tudok segíteni a vállalkozásod vizuális megjelenésében, egy sikeres és egységes online kommunikáció fotókkal való felállításában! Bármilyen kérdés, érdeklődés esetén írj nekem bátran. 🙂

 

Ajánlat kérés

Ha felkeltette érdeklődésed a Personal Branding fotózás és Te is bemutatnád a vállalkozásod, minőségi képekkel, akkor írj üzenetet és beszéljük meg a részleteket, hogyan tudok ebben segíteni Neked.