karácsonyi fotózás doraarvai

Karácsonyi fotózás ❄️ 2023

Te észrevetted, hogy elrepült ez az év? Kettőt pislogunk és már itt is a karácsony! November van, a hideg lassacskán beköszönt, az ünnepi díszek ismét előkerülnek. Ez az az időszak, ami számtalan örömöt,  melegséget és szeretetet hoz magával, – persze, csak ha nem kapkodás van a végén! – kellemes megpihenéssel és meghitt várakozással teli.

Ahhoz, hogy a kedves pillanatok velünk maradjanak és bármikor lehetőség legyen felidézni őket, a karácsonyi fotózás egy remek alkalom.

Az ünnepi dekorációba öltözött stúdióterem falai között egy meghitt és kényelmes környezetben való fotózáson vehettek részt. Amellett, hogy a fotózás egy jó móka, az ajándék kérdéskörét is megoldhatjátok vele. Ha úgy gondoljátok, hogy másokkal is megosztanátok a képeket, meglepnétek vele a családtagjaitokat a fa alatt, – vagy épp egy fotózási lehetőséget ajándékoznátok előre – akkor ez egy csodás alkalom minderre. Garantáltan olyan képeitek lesznek, amit bármikor örömmel nézhettek vissza. ✨

A megfelelő helyszín kiválasztása

Mivel az ünnepek előtti időszakban mindig sok a teendő és beindul a rohanás, így érdemes mielőbbi időpontban gondolkodni a fotózást illetően. A lehetőség már novembertől adott, gyönyörűen feldíszített stúdiótermek várnak!

Az alábbi oldalakon tudsz tájékozódni az általam ajánlott stúdiók karácsonyi berendezéséről.

Az NDustrial stúdiónak 3 terme öltözött ünnepi hangulatba, a Skandi, az XSite, és a Tiara. Mindegyik terem más-más tulajdonságokkal rendelkezik, lesd meg róluk a képeket.

A Studio Madison szintén 3 teremmel varázsol el bennünket, a New York, a Morii, és a Sunday terem kapott ünnepi dekorációt.

A Nordix stúdió más vonalat képvisel, itt is 3 terem megjelenése közül választhatsz: a Rustic, a Clay, és a Lost terem adja meg az ünnepi hangulatot.

(A stúdiótermek képei a hivatalos weboldalukról származnak.)

 

Karacsonyi fotózás 2023 doraarvai
Karacsonyi fotózás 2023 doraarvai

Hogyan zajlik a fotózás? Mivel kell készülni?

Elsősorban csak magaddal, vagy ha többen jöttök, akkor magatokkal készüljetek. 🙂 Nem szükséges semmi egyéb eszköz, persze ha van valami elengedhetetlen tárgy, amit szeretnél a fotózáson megmutatni, akkor azt hozd nyugodtan, de a stúdiók termei jól felszereltek.

A fotózás időtartama 1 óra, amivel érdemes úgy számolni, hogy a terem váltások miatt, öt perccel előbb elhagyjuk az adott termet. Ebbe az időintervallumba természetesen belefér minden elképzelés, amit szeretnétek megvalósítani, – ha mégis úgy gondolod, hogy több időre lenne szükséged, akkor beszélhetünk róla a foglaláskor. A stúdióban kényelmesen van lehetőség átöltözésre, így ha több szettet is megmutatnál, akkor ezt is megteheted! Karácsonyi kötött pulcsis képektől egészen az elegáns megjelenésig, mindent megoldunk!

A képek száma korlátlan, ami azt jelenti, hogy szinte az összes fotót megkapjátok a fotózás után, ami készült. Én egy alap válogatást végzek csupán, utána kerülnek a képek utómunkára, majd feltöltésre egy online galériába, ahol egy számotokra készített privát jelszóval tudjátok majd letölteni őket.

Ajánlat kérés

Ha felkeltette érdeklődésed a karácsonyi fotózás és szeretnéd megajándékozni magad, vagy szeretteidet téli hangulatú képekkel, akkor írj nekem bátran és megbeszéljük a részleteket.