Vizuális történetmesélés &
brand kommunikáció

Fényképeimmel segítem a vállalkozásod és brand kommunikációd, hogy megmutasd mi a te történeted.

Szia, én Dóri vagyok, professzionális brand fotós, aki szeret a képeivel mesélni. Minden vállalkozásnak van egy története. Célom, hogy képeimmel segítselek a TE saját történeted prezentálásában.
Ugyanis a jó brand fotók segítségével képes leszel megmutatni a szolgáltatásod úgy, ahogy azt elképzelted, emellett mélyebb kapcsolatot tudsz létrehozni a célközönségeddel. A fotók segítenek a szolgáltatásod értékesítésében, és a közösséged építésében. Inspirálni tudsz másokat a történeteddel. Én abban segítek, hogy megörökítem a természetesen vidám pillanatokat, általuk pedig vizuálisan elérhetővé tesszük a mondanivalódat. Munkám során szeretem megfigyelni az apróbb részleteket és ezáltal olyan tiszta és valósághű pillanatokat lencsevégre kapni, amelyek visszaadják a jelenlevő hangulatot.

Inspiráló & értékes pillanatok,
történetek a képek mögött

Mutasd meg az álmod, a missziód, a vállalkozásod.
Minden jó képet egy történet táplál.

Hiszem azt, hogy világunkban mindenkinek van egy küldetése, egy olyan dolog, amiben megtalálható a szenvedély. Az enyém az, hogy inspiráljak másokat és meséljek a képeimmel. Te megmutatod mi a te missziód, és ki áll a BRAND mögött? A personal branding fotózás, nem csak egy fotózás. A folyamat során segítek neked, hogy  sikeresen és őszintén tudd azt kommunikálni a fotók által, amit szeretnél és megálmodtál. Ne aggódj, én lelkesen támogatlak a következő szint elérésében, pontosan kiötletelem veled, hogy milyen képekre is van szükséged. Lehetsz akár most induló, kezdő vállalkozó, vagy már több éves tapasztalattal rendelkező brand építő, a vállalkozásod elengedhetetlen kellékei a professzionális fényképek. Ha szeretnéd, hogy segítsek az álmod építésében és kíváncsi vagy, hogyan tudlak benne támogatni, akkor olvass tovább a szolgáltatásomról.

Legfrisebb bejegyzések a blogon

Mindig is szerettem mesélni. A saját fotóimmal és írásommal tudtam csak igazán hitelesen bemutatni és tovább adni azt az élményt, amit én megtapasztaltam.

Mindenkinek van egy egyedi története.
Én tudok segíteni neked a saját sztorid vizuális megjelenítésében a fotókon át.

Visszajelzések a fotózásról

Szabó Ildikó

★★★★★

I used Dora’s branding photography services and I could not be happier with the results. Dora was attentive and very professional to all details from the beginning till handing over the final set of my amazing photos. Communication went smoothly, she took the time to understand my vision and I can highly recommend working with her to any individuals or cooperatins wanting to communicate brand identity through photos.

Hrabovszki-Borbás Krisztina

★★★★★

Egy brandfotózás keretében dolgoztunk együtt Dórával, amibe egy kis családi fotózást is belecsempésztünk. Gördülékeny és jó hangulatú volt a közös munka, szinte egyből egymásra hangolódtunk. Külön tetszett, hogy csodás volt a helyszín, Dórának remek ötletei voltak és nagyon kedves és barátságos volt a kisfiammal is, akit így sokkal könnyedebben tudtunk fotózni. A végeredmény pedig csodás lett, profi és gyors munka és pontosan olyan hatást keltettek a képek, amit az előzetes konzultáción megbeszéltünk. Köszönöm szépen a munkádat! Szívből ajánlom mindenkinek!

Karaszi Eszter

★★★★★

Dóri készítette az első branding fotósorozatomat. A fotózás előtt alaposan felmérte az elképzeléseimet, nagyon jó meglátásai vannak, profin dolgozik. A képek nagyon szépek lettek, pont olyanok, amilyeneket szerettem volna.
Köszönöm szépen még egyszer!

Inspiráló & értékes pillanatok,
történetek a képek mögött.

Kapcsolat

Üzenet • Elérhetőség

Ha tetszik a munkásságom és szívesen fotóznál velem, akkor kérlek írj üzenetet a hello@doraarvai.com címre, én pedig mielőbb válaszolok. Köszönöm!

All right reserved | Impressum @2023 doraarvai.com