Oldal kiválasztása

Élménybeszámoló // Galéria

Freelancer piknik fotózása egy idilli környezetben, a festői Vászolyon

2021 júniusában került megszervezésre egy szabadúszóknak szóló “mini fesztivál”, ami most piknik elnevezést kapott és milyen jól illett is ide a “piknik“, mint kifejezés! Frissítő nyári italok és finom étkek mellett a fűben egy pókrócot leterítve is lehetőség adódott a networkingre. A szabadúszói létet teljesen átjárta a szabadság érzése ebben az idilli, természetközeli vidéken, Vászolyon.

Portus Home a hely neve, ahova szervezte az eseményt a freelancerblog csapata. A hely régebben egy tehén istálló volt, most pedig egy nyugodt és praktikus közösségi irodaként üzemel a kellemes környezetben. A helyszínről és a megálmodójáról többet ebben a cikkben tudtok olvasni, a helyszín oldalát pedig ezen a linken eléritek.

Én rendezvényfotósként jöttem a csapatot erősíteni. Szeretem, amikor kiszakadunk a megszokott környezetből és itt külön öröm volt számomra, hogy egy ilyen festői helyre jöttünk. Ilyenkor a kreativitásomat is jobban szabadjára tudom engedni, izgalmasabb képek születnek mint egy irodába bezárva. 

Az emberek kedvesek voltak, lelkesek és vidámak, viszonylag könnyű dolgom volt a hangulatképek készítését illetően. A szakmai programok mellett lehetőség volt reggeli jógára és egyéb networking játékokban való részvételre. Az előadások párhuzamosan mentek, 3 különböző helyszínen, azok között lavírozva készítettem képeket az előadókról.

Az egyik rész, első szekció a kifejezetten a kezdő vállalkozókat célozta meg, azokat, akik éppen az indulást tervezik, vagy már elindultak és plusz motivációra lenne szükségük.

A második szekció a karrierépítőket szólította meg, akiknél felmerülhet a többlábon állás is a szabadúszói létben.

A harmadik szekció pedig a vállalkozói mindesttel foglalkozott komolyabban, itt önismeretről és álmok megvalósításáról volt szó.

A Freelancer Piknik egy szuper ötvözete volt a természethez való és a szakmai kapcsolódásnak is egyaránt. Megörökíteni ezeket a pillanatokat pedig mindig öröm számomra! 🙂

Alább megtekintheted a képgalériámat az eseményről:

A Freelancer Piknikről készült további fotóimat ezen a facebook oldalon megtekinthetitek: KÉPEK LINK

Tetszett a cikk?

Ha tetszett a cikk és felkeltettem az érdeklődésed a rendezvény fotózás iránt, akkor írj nekem bátran! 🙂