VIDÁM PILLANATOKBÓL ALKOTOK

Kreatív fotózás

Utazásaim alkalmával  folyamatosan hajt a felfedezés vágya, az új és ismeretlen megismerése, ami a fotózásaim alkalmával is visszaköszön. Megörökíteni egy olyan pillanatot, elmesélni egy olyan történetet, ami különleges és inspiráló, számomra egy fantasztikus érzés, amit igyekszem tovább adni!

Szolgáltatásaim

Az alábbi kategóriákban rendelkezem nemzetközi és hazai tapasztalattal is, így ha a munkáim felkeltik érdeklődésed, fordulj hozzám bizalommal.

PORTRÉ FOTÓZÁS

Magánszemélyeknek és vállalkozóknak egyaránt kínálok portréfotózásra lehetőséget. Célom, hogy megmutassam a személyiséged a lehető legtermészetesebb formájában, úgy, hogy közben Te is jól érzed magad.

RENDEZVÉNY FOTÓZÁS

Legyen egy nagyobb konferencia vagy egy családias kisebb rendezvény, brunch / workshop / meetup / csapatépítő, kiállítás megnyitó, az eseményről készült minőségi fényképek elengedhetetlenek. Szenvedélyem megörökíteni az események legboldogabb pillanatait és az “aha” élményeket, a részletek mellett pedig bemutatva a rendezvény egészét .

CÉGES IMAGE FOTÓZÁS

Ha vállalkozásodnak szüksége lenne egy mindent átfogó bemutató fotósorozatra, arról, hogy mi a tevékenységetek és kik vagytok, akkor ezt a lehetőséget nektek ajánlom! Egy vidám fotózás alkalmával bemutatjuk szolgáltatásotokat úgy, ahogyan szívesen prezentálnátok. 

Alkossunk maradandót, Inspiráljunk másokat

 

Gyere velem egy fotózásra és adjunk a szolgáltatásodnak olyan képeket, amiket bátran felhasználhatsz social media kommunikációdban, marketing anyagaidban, bloghoz, nyomtatásban és weboldaladon is egyaránt.

perspektívám

Fotózásaim során a vidám pillanatok azok, amik éltetnek és igyekszem megragadni őket természetes formájukban. Egy őszinte tekintet, mosoly és nevetés szinte minden rendezvényen és portréfotózás alkalmával feltűnik, így rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy ezeknek a pillanatoknak a részese lehetek.

Utazásaim során szerzett tapasztalataim, a felfedezés örömét is igyekszem belecsempészni a képeimbe, egy olyan látásmódot közvetíteni a világra, ami pozitív. 

Partnerek

Nagy örömmel tölt el, hogy több hazai és nemzetközi ügyféllel is volt lehetőségem együtt dolgozni.

Rólam mondták

Fontos számomra a minőségi munka és ügyfeleim pozitív visszajelzése, így mindig ügyelek arra, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam.

“Dóri a Womenspiration reggelik egyik szezonjának fotósa volt és nagyszerű élmény volt vele dolgozni. Dóri az a fajta fotós, aki szinte észrevétlenül képes jelen lenni a térben még a legnagyobb zsizsgésben is, hogy megörökítse a legszebb pillanatokat. A képeivel valóban képes visszaadni a rendezvények hangulatát és biztos lehetsz benne, hogy a tőle kapott album fotóit nézegetve újraéled a legszebb momentumokat. Mindemellett pedig végtelenül kedves, közvetlen és mindig hatalmas mosoly ül az arcán ?
Jó szívvel ajánlom!

Barta Nikolett

Kutatásmódszertan fejlesztő, az Edisonplatform operatív vezetője & a Womanspiration társalapítója

Dori is a very professional photographer who did a fantastic job capturing our global festival with over 500 participants. She is highly motivated, has a great skill to capture the moment and exceeded all our expectations. I am very satisfied with the results and happy to recommend her for everyone who wants to showcase a magical atmosphere of their event.

Kun Estela

Head of Freedom X Festival, Freedom Experience

Dórival a SimpliCity Fesztivál és a *Nőidő elvonulás * 2019 programok során is együtt dolgoztam. Csodálatosan örökíti meg az eseményeket, az emberi vonásokat. Képei pontosan úgy adják vissza a hangulatot, ahogyan azt a résztvevők és szervezők megélték. Tökéletesen elégedettek voltunk a képeivel és bármikor esemény fotósra van szükségem, ő az első, akit megkeresek. Szívből ajánlom mindenkinek!”

Kocsis Dóra

A Talpalatnyi történetek blog egyik szerzője és a SimpliCity Fesztivál megálmodója

Dóra is a humble journalist style photographer. I saw her work on the 13 days Nomad Cruise, and a couple of freelancer events, she was staying almost invisible while capturing photos filled with life and joy. Her pictures truly show the atmosphere of the given event. You could tell she loves event photography, and really great at capturing real emotions.

Tóth Máté

Participant of Nomad Cruise 9

Írj üzenetet

kérj árajánlatot

Ha szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot, kérdésed van vagy árajánlatot kérnél, akkor az alábbi mezők kitöltésével tudsz írni nekem.

Kapcsolat

Üzenet • Elérhetőség

Ha szeretnél nekem üzenetet küldeni, akkor írj a hello@doraarvai.com e-mail címre és mihamarabb válaszolok.

Köszönöm!